Nottingham

Hei på dere, ja jeg er teit og dårlig til å blogge, unnskyld. Det har ikke skjedd så mye her siden sist, så- vent, hva er det jeg sier? Selvsagt har det skjedd noe. Forrige helg var Inga, Eira og jeg på ANSA-seminar. Det var visst for studenter, så vi gikk rundt og utforska på egenhånd. Jeg som er så flink til å filme og sånt hadde selvsagt med meg kamera, så voila, her kommer min første videoblogg. Eller reiseblogg.

Første dagen var alle studentene vi skulle bli kjent med og henge med i helga ute på pub, og vi fikk ikke være med, så da endte det opp med at vi sjekket inn på hotellet og fant på noe alene. Vi hadde forresten blitt plassert i par med andre, Eira og Inga var heldige og endte opp på samme rom, mens jeg skulle bo med en random fyr på 25. Det skjedde, som du sikkert skjønner, ikke, så jeg sneik meg opp på vårt rom og stjal dyne og pute og fant meg litt gulvplass på rommet til Eira og Inga. Det var ikke så aller verst å sove på gulvet må jeg si, særlig ikke når det kosta snaue 200 kr for mat og hotell hele helga. Neste morgen skulle vi høre på foredrag og ha rebusløp – det var den kleineste dagen i hele mitt liv, absolutt alle var over 20 og foredragene var mildt sagt rettet mot de. Halvveis inn i dagen sneik vi oss ut og dro på shopping etter halloweenkostymer, og endte på verdens søteste kafé, drevet av en søt liten familie med en babygutt som vandret rundt.

DSC02639
IMG_0791
IMG_0794
DSC02647
DSC02652

Kvelden kom og vi sneik oss inn på hotellet igjen klar for gallamiddag med de andre. Det ble litt bedre stemning der, hovedsaklig fordi de drakk gjennomsnittlig 2 flasker vin hver, og så dro de ut på kvelden. Det gjorde naturligvis vi og. Morgenen etter dro vi heimat med toget, trøtte og slitne, men ikke helt blakke, heldigvis. Alt i alt var det en fin tur, veldig klein, men vi gjorde i det minste det beste ut av det. Her er noen bilder. Nå er det høstferie, om et par dager drar vi til Dublin, det blir gøy! Denne helga var vi forresten ute i Newcastle en tur, det var veldig interessant, og vi ble kjent med et par nye fjes. Vi var også på halloweenfest med noen fra skolen på lørdag. Rene festløvene. Snakkes om ikke så alt for lenge, baaai.

IMG_0822

Presidenten, random og landsleder i ANSA, lett brisne.

IMG_0807 IMG_0815 IMG_0827 IMG_0833

  • Jürgen

    Koselig dokkar har det:-) Her har vi feiret Jonas sin 20årsdag, noe han blir i morgen (29.) Klemz<3

  • Randi

    Ansa ass…Skjerpings. Ser ut som om dere klarte dere bra likevel:) God tur til Dublin!